Александар Недовић / - фото: FK ISKRA/FACEBOOK
06/05/2021 u 20:18 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Недовић напустио Искру

Подгоричанин и Даниловграђани се растали након три и по сезоне. Бивши шеф стручног штаба одлуку објаснио као морални чин након серије лоших резултата.

Досадашњи шеф стручног штаба Искре, Александар Недовић, поднио је оставку на ту функцију. Подгоричанин је одлуку образложио као морални чин након серије од 12 мечева без побједе. Недовић је прошле године предводио понос Бјелопавлића до историјског успјеха, пласмана у квалификације за Лигу Европе.

– Иако у претходном периоду наш тим резултатски ниjе добро пролазио, утисак jе да смо у већини тих утакмица играли добро. У некима jе фалило и мало спортске среће да резултати оду у другом смjеру. Након три и по године проведених у нашем клубу, не желимо и нећемо заборавити да jе Ацо био таj са коjим jе Искра остварила наjвеће успјехе и изборила историjски пласман у квалификациjе за европска такмичења. Такође, у избору ФСЦГ за 2020. Александар jе проглашен за jедног од наjбољих тренера наше лиге. Овим путем желимо да се захвалимо Ацу Недовићу на свим достигнућима као и времену проведеном у нашем клубу. Желимо му сву срећу у будућоj тренерскоj кариjери – навели су из Искре.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:14