Навијачи Манчестер Јунатеда траже одлазак америчких власника / EPA-EFE-TIM KEETON
03/05/2021 u 10:09 h
И.Ћ.И.Ћ.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скандал - упад навијача на Олд Трафорд

Глејзери напоље, Вудворд напоље, стајало је на транспаренту који су носили навијачи испред улаза у зону Олд Трафрода. Затим су они најупорнији пробили кордон обезбјеђења и ушли на Театар снова гдје су ломили телевизијске камере, бацали димне бомбе... преноси Атлетик
Ово је викенд који би могао да промијени много тога у енглеском фудбалу - због упада навијача Манчестер Јунајтеда на Олд Трафорд уочи дербија са Ливерпулом, највећег у историји острвског фудбала, ова утакмица је одложена. Изгледало је да су страсти након пропалог пројекта СУПЕРЛИГЕ смирене али, очигледно није било тако - најфанатичнији навијачи Црвених Ђавола нису се задовољили писмом извињења од стране сувласника Џоела Глејзера. Због чланства у мегаломанском пројекту, траже одлазак из клуба његове породице и директора Еда Вудворда који је већ напустио ту функцију.
Глејзери напоље, Вудворд напоље, стајало је на транспаренту који су носили навијачи испред улаза у зону Олд Трафрода. Затим су они најупорнији пробили кордон обезбјеђења и ушли на Театар снова гдје су ломили телевизијске камере, бацали димне бомбе... преноси Атлетик. Челници Премијер лиге тек треба да одлуче када и хоће ли сен уопште играти евак меч - уколико се он региструје службеним резултатом у корист Редса, првак би био Манчестер Сити.
Резултати и стријелци:
Њукасл - Арсенал 0:2 (Елнени 5, Обамејанг 66), Тотенхем - Шефилд Ј 4:0 (1:0), Ман Ј - Ливерпул одложено., Данас: ВБА - Вулвс (19), Барнли - Вест Х (21:15)
image
Навијачи Манчестер Јунатеда траже одлазак америчких власника
EPA-EFE-TIM KEETON

У првој утакмици недјељног програма 34. кола, састав Арсенала савладао је Њукасл на Сент Џејмс Парку. То је пети узастопни лигашки гостујући меч Тобџија у којем нису поражени а друга побједа у низу и то без примљеног гола.
На крају дана, Тотенхем је лако савладао састав Шефилд Јунајтеда. Хет - трик у овом сусрету постигао је Гарет Бејл - репрезентативац Велса први пут је постигао три гола за Хотспуре још од када је напустио овај клуб, прије скоро девет година.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:29