БиХ поново узела мјеру / фото: Дан
06/05/2021 u 15:59 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Змајеви” поново страшни за „црвене”

Кадетска фудбалска репрезентација Црне Горе поражена у другом пријатељском мечу од Босне и Херцеговине идентичним резултатом (0:2) као у уторак. Селектор Радован Каваја апострофирао малу базу играча

Кадетска фудбалска репрезентација Црне Горе поражена је од одговарајуће селекције Босне и Херцеговине у другом пријатељском мечу, идентичним резултатом (0:2) као у уторак. Стријелци за „змајеве” на терену кампа Фудбалског савеза Црне Горе били су Антонио Прскало, након соло продора у 50. минуту и Нермин Бијелоња, 20 минута касније. Домаћи нису били инфериорни као што коначан резултат говори, али нису искористили своје шансе.

Слична утакмица као и претходна. Очигледно jе да смо играли са великим напором, а када jе тако, онда тешко да можемо очекивати мирноћу у игри. Направили смо пуно грешака, поготово у пасу, па jе било тешко доћи до бољег резултата. Да смо искористили пар изгледних шанси, сигурно да би утакмица отишла у супротном смјеру. Како jе меч одмицао, били смо у све лошиjем положаjу и противник jе знао то да искористи. У ова два меча смо имали много момака коjи су први пут ту, на неке нисмо могли да рачунамо и очигледно jе да нам фали већи фонд играча. Мораћемо да ширимо репрезентативну базу – рекао је за сајт ФСЦГ селектор кадета, Радован Каваја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:26