Vasilije Baćović / -FOTO: ABA LIGA
10/02/2024 u 14:58 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Baćović: Nadamo se pobjedi protiv Borca

SC Derbi dočekuje Čačane u nedjelju od 21 sat

SC Derbi je izašao iz rezultatske krize.

Nakon četiri vezana poraza, upisao je dvije pobjede (Cedevita Olimpija, Krka) i sadas mnogo mirnije čeka završnicu sezone.

"Studenti" se bore za ulazak u plej-of i žele da nastavew trijumfalni niz.

U goste ima stiže Borac, od koga su poraženi u prvom dijelu sezone (87:76).

Interesantno je da su obje ekipe do sada slavile u mečevima na svom terenu, pa se u SC Derbiju nadaju da će ta tradicija da se nastavi.  

"Nadamo se uspješnom revanšu u susretu protiv ekipe Borca, ekipe od koje smo izgubili u prvom dijelu sezone. Svjesni smo njihove brze i agresivne igre, ali smo spremni na izazov. Poslednje dvije pobjede su nam dale pozitivan ritam i fokus je ključan da održimo tu dinamiku. Svi igrači su predani ostvarivanju pobjede na našem terenu, uz taktički pristup, snažnu odbranu i efikasan napad. Vjerujemo da ćemo, uz napor i koncentraciju, ostvariti pozitivan rezultat’, rekao je Vasilije Baćović.

Trener SC Derbija Dejan Jakara se nada novoj pobjedi svog tima.

"Dobro smo odigrali poslednje dvije utakmice ABA lige i nadam se da cemo dobru energiju sa treninga opet prenijeti na utakmicu sa Borcem. Igramo sa ekipom koja igra vrlo agresivno u odbrani, na svakoj su liniji dodavanja. Takođe, napadačka tranzicija im je jedna od najboljih u ligi i svi su više manje odlične atlete. Na nama je da probamo da držimo fokus kroz veći dio utakmice i da se držimo svega što ćemo dogovoriti prije utakmice", jasan je Jakara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 13:35