Џејкоб Пулен / - фото: Морнар/Медиа про
30/05/2021 u 18:15 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барани раскинули уговор са Пуленом због недисциплине

Након Купа одлази и Дерик Нидам. Састав за наредну сезону ће се знати средином јула. Извјестан долазак Ловра Гњидића

Амерички бек Џејкоб Пулен познат је у Европи као кошаркаш вансеријског талента и одличан кошгетер, али се и раније знало да му дисциплина није јача страна. Изгледа да је управо због тога пукла љубав између Морнара и америчког кошаракаша.

Са Пуленом смо раскинули уговор, иако jе важио jош jедну сезону. Уз све уважавање нjегових играчких и других квалитета и онога што jе дао за Морнар, нећемо никоме дозволити да се понаша мимо утврђених регула, ни на тренинзима ни на утакмицама. Без обзира о коме се ради у Морнару мора да се поштуjе ред. Очекуjемо поштованjе играча према клубу макар онолико колико клуб поштуjе нjих – казао је за клупски сајт предсједник Морнара, Михаило Павићевић.

Први човјек барског кошаркашког колектива је подсјетио да су у финишу прошле сезоне сви играчи примила плате три мјесеца, иако због коронавируса није било такмичења, али да исто тако „морнари” неће дозволити да неко преко воље одрађује посао за који је плаћен.

Дали смо дозволу и Нидаму да послиjе Купа иде кући. Коректна, мирна и радна атмосфера у клубу нема алтернативу, па и по циjену резултата – рекао је Павићевић.

Полуфинале АБА лиге, Павићевић је окарактерисао као успјех.

Кад погледамо коjе се све екипе нису пласирале у плеj-оф онда то довољно говори о успjеху Морнара. Морамо да будемо поносни што смо у ових пет година, откако се такмичимо у АБА лиги, практично три пута изборили плеj-оф. Жао ми што наше добре и квалитетне утакмице током сезоне, због пандемиjе коронавируса, ниjе могла да гледа наша публика, коjа би, сигуран сам, уживала у „Тополици”.

Први човјек Барана поручује да ће Морнар и наредне сезоне имати конкурентну екипу.

Довешћемо jедног од наjвећих талената у региону Ловра Гњидића. Наш jе задатак да учинимо све да се његов таленат овдjе избруси како би у догледно вриjеме дошао на ниво НБА играча, што му сви прогнозираjу.

Павићевић је закључио да ће и као претходне сезоне обавити разговор са свим играчима из тренутног састава, након чега ће се знати окосница екипе за наредну сезону. Средином јула би требало да буде познато са којим снагама ће Морнар у нову сезону.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:09