Баровић вјерује у пролаз / - КСЦГ
11/08/2021 u 13:54 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Баровић: Циљ је да прођемо даље, осјећам да могу да помогнем

Сигурно jе циљ да прођемо даље и да пружимо што бољу игру да се изборимо за те наредне квалификациjе, поручио је Филип Баровић

Кошаркашки репрезентативац Филип Баровић је истакао да је супер осjећаj, те да је задовољан што се вратио у репрезентацију и што ће моћи да помогне.

– Људи из Савеза су ми изашли у сусрет да сам одлучим да ли да дођем због историjе повреде коjу сам имао. Jа сам осjећао да могу да помогнем, ту сам и надам се да ћу помоћи. Сигурно jе циљ да прођемо даље и да пружимо што бољу игру да се изборимо за те наредне квалификациjе – поручио је Баровић.

Он је истакао да jе Исланд незгодна репрезентациjа, jер су атипични, играjу брзо, шутираjу често исхитрено, нема позиционе игре.

– У таквим мечевима jе незгодно што и ако стекнеш неку предност не значи пуно jер они могу да се врате, али иако губиш исто тако можеш надокнадити минус. Морамо да играмо свих 40 минута. То може бити предност што су у питању два слична ривала. Сада jе фокус само на Исланд, битно jе да ту утакмицу одиграмо како треба – истакао је Баровић.

Баровић наводи и да су репрезентативци спремили неке нападачке акциjе и доста рjешења.

– Доста помаже што су се Ивановић и Кобс прикључили. Мислим да смо квалитетниjи и морамо то да искористимо. Увиjек се трудим да помогнем, да се ставим у функциjу тима, драго ми jе што сам се вратио и што упознаjем неке младе момке са коjима се први пут видим. Након друге повреде ниjесам очекивао да ће ово тако брзо доћи, али неки откази, отворило се мjесто и jа сам добро тренирао и радио и посветио се читаво љето, тако да мислим да сам заслужио позив и да сам оправдао што сам ту – закључио је Баровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:02