Nemanja Bjelica / -FOTO: KK CRVENA ZVEZDA
12/09/2023 u 17:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelica se vratio u Zvezdu

Nekadašnji MVP Evrolige biće veliko pojačanje za crveno-bele

Nemanja Bjelica novi je košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, reprezentativac Srbije, MVP Evrolige i osvajač NBA lige, vratio se svojoj kući i potpisao ugovor sa crveno-belima.

Bjelica je tokom svoje bogate karijere, u kojoj je bio i MVP Evrolige, osvajao srebrnu medalju na SP, bio uzdanica Baskonije, Fenerbahčea, a kasnije i igrač sa stažom u NBA ligi igrajući za Minesotu, Sakramento, Majami, konačno i Golden Stejt, sa kojim je osvojio šampionski prsten.

- Nemanja Bjelica je prve košarkaške korake napravio upravo u dresu Crvene zvezde, za koju je igrao u periodu od 2008-2010.godine i postao ljubimac navijača našeg kluba.Svojim povratkom u dres sa grbom Crvene zvezde, Nemanja donosi ogroman kvalitet i iskustvo, ali i znanje šta nosi igranje pred punim tribinama i velikim očekivanjima u dresu našeg kluba - navode crveno-beli.

Nemanja Bjelica je rođen u Beogradu 9. maja 1988.godine, visok je 208 centimetara.

- Nakon odlaska iz Beograda igrao je tri sezone u ekipi Baskonije kod današnjeg trenera crveno-belih Duška Ivanovića.Odmah nakon odrađenih testova i pregleda, Nemanja se priključio treninzima ekipe u Beogradu. O svim daljim aktivnostima koja su vezana za jačanje aktuelnog igračkog sastava, klub će blagovremeno obavijestiti javnost - stoji u Zvezdinom saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:11