Odluka u majstorici / -FOTO: ABA
02/05/2023 u 12:52 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borac i Helios večeras igraju baraž za ABA ligu

U prvom meču u Čačku slavio je domaćin 96:78, revanširali su se Slovenci u Domžalama 107:101, tako da će se večeras znati ko će biti dio regionalne elite a ko će igrati u ABA 2 ligi

 

Košarkaši Borca dočekuju večeras u 18 časova ekipu Heliosa u utakmici broj tri baraža koja će odlučiti koji od dva dva tima će sledeće godine biti u ABA ligi.

U prvom meču u Čačku slavio je domaćin 96:78, revanširali su se Slovenci u Domžalama 107:101, tako da će se večeras znati ko će biti dio regionalne elite a ko će igrati u ABA 2 ligi.

Trener Borca Dejan Mijatović rekao je da njegova ekipa mora da ima pristup kakav je imala u prvoj utakmici i istakao da čačanski tim čeka veliki rad u odbrani.

-U Čačku smo odigrali zaista dobru utakmicu. Bili smo na visini zadatka, igrali smo kako treba u oba smjera, tako da smo na kraju ubjedljivo slavili. Ali, onda je uslijedio pad u meču broj dva u Domžalama. Doduše, napad je ponovo bio pravi, ali zato odbrana nije. Primili smo 107 poena, što je nedopustivo, rekao je Mijatović, koji se nada da će Čačani ponovo doći na utakmicu u značajnom broju jer je, kako je naveo, njegovom timu potrebna pomoć. -Želimo da zajedničkim snagama napravimo još jedan korak. Volio bih da hala bude puna, baš kao prije sedam dana. Publika nas je nosila na prvoj utakmici sa Heliosom, a očekujem da će atmosfera ponovo biti odlična, rekao je Mijatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BORACHELIOS
04. maj 2024 15:22