Slavković poziva navijače / -FOTO: ABA LIGA
08/01/2024 u 14:37 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost Voli u srijedu dočekuje Burg

Karte za odlučujući meč za prolazak protiv francuske ekipe po cijeni od 3, 5 i 7 eura su u prodaji u utorak od 12 do 18 i srijedu od 12 do 19 časova

Košarkaši Budućnost Volija su kalendarsku godinu otvorili pobjedom protiv Mornara Barsko zlato, do koje su došli mnogo teže nego što se očekivalo, tek poslije produžetka.

-Znali smo da Mornar posjeduje kvalitet koji nije došao do izražaja tokom ove sezone. Tek se u poslednjih par kola moglo vidjeti koliko su dobri, tako da nije bila realna njihova pozicija na tabeli. Respektovali smo njihove igrače, nismo odigrali onako kako smo željeli ali mislim da je najvažnije da smo izvukli veoma bitnu pobjedu za nas, rekao je Adndrija Slavković.

Grupna faza Evrokupa ulazi u završnu fazu a Podgoričane u srijedu od 19 časova protiv Burga očekuje jedan od odlučujućih mečeva za prolazak u nokaut fazu.

-Očekivanje od utakmice sa Burgom je pobjeda iako se radi o ekipi koja je možda pokazala i najviše u našoj grupi. Pokušaćemo da uz naš maksimalan pristup i velikom energijom dođemo do veoma bitne pobjede i ostanemo u trci za narednu fazu Eurokupa. Igramo protiv klasične francuske ekipe koju odlikuje atleticizam i imaju nekoliko odličnih šutera za tri poena. Burg je ekipa koja dosta trči u tranziciji i izuzetno su nezgodni na ofanzivnom skoku, tako da su to segmenti na kojima ćemo do srijede najviše raditi kako bismo ostvarili šestu pobjedu u Eurokupu ove sezone, rekao je Slavković.

Karte za meč protiv Burga po cijeni od 3, 5 i 7 eura su u prodaji u utorak od 12 do 18 i srijedu od 12 do 19 časova.

-Zamolio bih navijače da dođu u što većem broju i podrže nas u, do sad, najvažnijoj utakmici ove sezone, rekao je Andrija Slavković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:09