Кошаркаши Партизана / - Фото: КК Партизан
09/06/2022 u 16:52 h
Milojko ĆukovićMilojko Ćuković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бура у Србији, Партизан одустао до играња у завршници српског првенства

Кошаркашки клуб Партизан одустао је од учешћа у плеј - офу Кошаршаке лиге Србије

То је изазвало нову буру у Србији тек што је завршено финале АБА лиге у коме је Партизан након велике драме, скандала, прекида и инцидената у режији навијача, поражен од Црвене звезде са укупних 3:2.

- Овим чином, Партизан НИС жели да пошаље поруку како више не жели да буде дио хулиганских пирова неодговорних појединаца који навијају било за Партизан или Црвену звезду. Основано сумњамо да би евентуално ново финале између Партизана НИС и Црвене звезде МТС било још један полигон за иживљавање хулигана и слање још једне грозне поруке у свијет - наводи се у саопштењу Партизана.

- Жеља КК Партизан НИС је да наш Београд и наша Србија имају два представника у Евролиги, а оваквим понашањем појединаца и њиховим несанкционисањем, до остварења те жеље никада нећемо доћи. Наша земља је показала да је кадра да организује врхунске спортске догађаје. Баш недавно одржани "Фајнал Фор" Евролиге прави је примјер за то. Дворана пуна навијача Олимпијакоса праћених навијачима Црвене звезде, укупно четири клуба, велики број туриста у нашем граду и нити један једини инцидент - стоји у саопштењу.

Партизан је у полуфиналу српског шампионата требало да се састане са екипом ФМП-а, док Звезда за ривала има Мегу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:15