Небојша Човић / - Фото: Принтскрин
18/07/2021 u 09:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Човић: Приче о Калинићевој плати су авиони и камиони

Предсједник КК Црвена звезда Небојша Човић гостујући на ТВ Прва говорио је о стању у београдском клубу и појачањима овога љета

Последње у низу које су црвено-бијели довели је Никола Калинић, момак који се вратио у редове српског шампиона.

Претходних дана помињале су се разне цифре када је у питању Калинићева плата, а Човић је имао одговор.

“Да нагласим, цифре коjе се помињу око Калинића су авиони и камиони. Jа их читам тако што неко кроз нjих покушава да направи алиби за неке друге цифре коjе испадаjу из авиона. Ниjе ни близу онога што причаjу, да jе одбио неку понуду од 2.000.000 годишње. Ми смо далеко од тога", рекао је Човић.

Навиjачи очекуjу да се талас поjачања настави, те да Црвена звезда уђе конкурентна у наредну сезону. Предсједник Звезде истиче да jе акценат на домаћим играчима.

"Ради се на jош неколико поjачанjа, искрено да вам кажем. Са нашим концептом у овоj сезони - ´купуjмо домаће´. Ориjентациjом ка домаћим играчима. Иза нас jе тешка и напорна сезона, али успјешна, са три трофеjа. Велики jе проблем и оптерећенjе у виду финансиjа. Пред нама су и избори у кошаркашком клубу. Биће почетком септембра. Дошао jе Калинић, дошли су момци. Склапа се пристоjна екипа коjа ће бити спремна да издржи велика искушења. И у Евролиги и у АБА лиги. Видите да наша конкуренциjа не мируjе. Међутим, не плаши нас то. Нека свако ради своj посао”, истакао jе Човић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 14:05