Бранко Лазић / - фото: АБА/Драган Стјепановић
17/05/2021 u 18:03 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Црвено-бели” очекују тежи задатак у другој утакмици

До пред сам меч се неће знати да ли ће Кори Волден и Марко Јагодић-Куриџа истрчати на паркет. Радоњић очекује бољу Будућност. Лазић најављује борбу за сваку лопту

Тренер кошаркаша Црвене звезде, Дејан Радоњић, очекује у уторак од 20.30 сати још тежу утакмицу него што је била прва против Будућности на отварању финала плеј-офа АБА лиге.

„Црвено-бели” су у недјељу тијесно славили (82:78).

Очекуjем бољу Будућност. Показали су велики квалитет и имамо огроман респект према њима. Морамо бити енергетски на високом нивоу. Такође, концентрациjа мора да буде адекватна значаjу меча. У прошлоj утакмици jе било добрих момената и елемената, али и оних коjима нисам задовољан у коjима морамо бити бољи да би одбранили предност домаћег терена – пренио је званични сајт Црвене звезде изјаву Радоњића.

Актуелни шампиони су на старту серије наступили без Корија Волдена и Марка Јагодић-Куриџе.

Ситуациjа са играчима коjи нису могли да наступе jе таква да нисмо у прилици да доносимо одлуке, осим на сам дан утакмице – додао је Радоњић.

Капитен Београђана Бранко Лазић се жалио на мало времена за одмор.

Прву утакмицу смо већ архивирали и исте вечери се окренули даљим изазовима. Сви знамо шта jе улог. Будућност је у недјељу само потврдила оно што знамо, а то jе да се ради о одличноj екипи. Нема много ријечи, знамо шта нас чека, знамо шта желимо, а зна се и пут до тог циља – огромна енергиjа, борба за сваку лопту, концентрациjа на наjвишем нивоу и чврстина су нешто што морамо да имамо у свакоj утакмици финалне сериjе – рекао jе Лазић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:11