Najbolji na Žabljaku / -FOTO: 3X3 MONTENEGRO
21/08/2023 u 16:13 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dangerous Meridianbet najbolji na Žabljaku

Pobjednička eklipa u sastavu: Aleksandar Bogojević, Bogdan Cebalović, Marko Koljević i Petar Dragović osvojila novčanu nagrada u iznosu od 1000 eura

3x3 Montenegro LOB Tour 2K23 organizovao je dvodnevni basket događaj na Žabljaku.

Prvog dana u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom održana je COK 3x3 liga za djecu na kojoj je nastupilo pet ekipa, koje su činile djeca od 10-14. Prvo mjesto pripalo je ekipi Gorštak koju čine: Luka Grdinić, Luka Bulatović, Marko Trebješanin i Ilija Radulović. Drugo mjesto osvojili su dječaci iz ekipe Durmitor Žabljak u sastavu: Ivan Stijepović, Petar Žugić, Mihajlo Vojinović i Luka Cicović, dok su treći na dječijem turniru bili Plavi orlovi u sastavu: Nikola Janković, Viktor Golubović, Ivan Janković i Igor Janković.

Nakon turnira za djecu organizovan je kvalifikacioni turnir na kojem je nastupilo osam ekipa, a plasman u glavnu fazu ostvarile su ekipe Tomaševo u sastavu: Mihailo Bošković, Miroslav Gluščević, Ivan Jeknić i Vuk Velimirović, kao i Džokeri, čiji sastav su činili: Vasilije Cupara, Miloš Miranović, Nikola Veljović i Boško Vojinović.

Te dvije ekipe i deset najbolje plasiranih po FIBA rankingu drugog dana se borilo za titulu i nagradu od 1.000 eura.

Nakon grupne faze i eliminacionih mečeva u finalu su se sastali Dangerous Meridianbet i Kodio Zabjelo. Slavila je ekipa Dangerous Meridianbet u sastavu: Aleksandar Bogojević, Bogdan Cebalović, Marko Koljević i Petar Dragović. Njima je pripala novčana nagrada za prvo mjesto u iznosu od 1000 eura, dok je drugoplasiranoj ekipi Kodio Zabjelo, za koju su igrali: Pavle Jovićević, Vaso Popović, Milovan Skendžić i Aleksa Vujadinović pripalo 400 eura.

Nagradu u vrijednosti od 50 eura za najbolje zakucavanje na turniru osvojio je Pavle Jovićević, dok je nagradu iste vrijednosti za šutiranje trojki osvojio Luka Vukićević, a takmičari su od kompanije LOB dobili i dvije nagrade – po 50 eura free bet-ova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 22:51