Андреј Жакељ / - фото: КК Будућност
30/09/2021 u 15:16 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дебитанти најављују борбу до краја

Кошаркаши СЦ Дербија у петак од 18 сати дочекују Задар у другом колу АБА лиге

Кошаркаши СЦ Дербија су пробали да што прије забораве деби у АБА лиги.

Утисак са дебакла на гостовању Меги, Подгоричани ће покушати да поправе у петак у 18 сати, када у Спортском центру „Морача” дочекују Задар.

Задар је искусна екипа, другу годину заредом играју заједно, а у првом колу против Партизана су показали колико су озбиљни. Ми се морамо више бавити своjом игром, морамо да поправимо приступ и да се боримо до краја. Само тако можемо да очекуjемо позитиван резултат – рекао jе тренер „студената”, Андреј Жакељ.

Задрани су нову сезону такође отворили поразом, али су оставили добар утисак против Партизана, гдје су били у игри за побједом до самог краја утакмице.

Чека нас jедна захтjевна утакмица коjоj морамо приступити на прави начин. Само тимском игром можемо до доброг резултата. СЦ Дерби jе у прошлом колу доживио незгодан пораз од Меге и против нас ће сигурно хтjети да оставе пуно бољи утисак. Ради се о доброj екипи, имају неколико играча коjи су већ неко вриjеме заjедно, а довели су квалитетна поjачања на позициjама гдје су били „танки”. Ми ћемо припремити све што морамо, већ смо проучили њихову игру и видjели смо на шта морамо а обратимо пажњу. Направићемо све да наставимо гдjе смо стали против Партизана. Тај меч је био показатељ како морамо да изгледамо на паркету – рекао је тренер Задра, Иван Перинчић.

Сходно епидемиолошким мjерама надлежних органа Црне Горе дозвољено jе присуство 100 људи на утакмици СЦ Дербија и Задра.

Улазнице по цијени од три евра ће бити могуће купити на шалтеру Спортског центра „Морача” у петак од 13 часова.

У складу са важећим епидемиолошким мjерама, улазак у дворану могућ jе искључиво уз посjедовање Националне Ковид потврде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 21:34