Побједницима чек на 1.000 евра / - фото: 3х3 Монтенегро
05/07/2021 u 15:41 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дејнџерус баш опасан

Екипа у саставу Александар Богоjевић, Владан Ђукановић, Марко Кољевић и Богдан Цебаловић тријумфовала на „Подгорица опен 2К21” турниру у баскету 3х3 одиграном на Тргу Светог Петра у Подгорици

Екипа Дејнџерус у саставу Александар Богоjевић, Владан Ђукановић, Марко Кољевић и Богдан Цебаловић, тријумфовала је на „Подгорица опен 2К21” турниру у баскету 3х3 одиграном на Тргу Светог Петра у Подгорици.

Друго мјесто је припало Џи-јуниту.

Барани су наступили у саставу Марко Дабановић, Марко Миjовић, Милош Милошевић и Владимир Томашевић.

У недјељу су на програму били мечеви четвртфинала.

„Опасни” су побиjедили АС Фитнес, коjи jе уз Шаолин, наjприjатниjе изненађење турнира.

Управо jе млада екипа из Бара, Шаолин, поражена од Грифинс Хиаомија, Џи-јунит jе лако савладао Подгорицу, а у дуелу између 4. и 6. носиоца, Ред крос Цетиње и Вулфс Адмирала, боља jе била екипа са сjевера Црне Горе.

„Вукови” , за коjе су наступали Милан Нерадовић, Елдин Хуремовић и Елвис Чекић, добила jе велико поjачање у Ненаду Вуковићу.

У полуфиналу између Вулфса и Дејнџеруса су одлучивали продужеци.

„Вукови” су поготком Хуремовића дошли на поен од побjеде, али је Кољевић двоjком преко руке Вуковића одвео фаворите у финале.

Џи-јунит је у другом полуфиналу доминирао против Грифинса.

Финале је било неизвејсно до краја, а побjеду jе „опаснима” у самом финишу донио Богоjевић, са двиjе двоjке из велике удаљености.

Поред сениорског турнира, на програму догађаjа су била и такмичења за публику у свим узрастима.

Блистала је Јања Драгишић, која је била без премца у шутирању тројки и игри кошаркашких вјештина.

Иако тек четрнаестогодишњакиња, Драгишићева је ове сезоне уписала и неколико наступа за први тим женског кошаркашког клуба Будућност.

image

Јања Драгишић блистала у ревијалном дијелу

- фото: 3х3 Монтенегро

Комплетан износ од котизациjа за учешће на турниру, организатори су донирали JУ Какарицка Гора.

Част и задовољство ми jе да се захвалим у име Jавне установе за смjештаj, рехабилитациjу и ресоциjализациjу корисника психоактивних супстанци Подгорице, приjе свега „3x3 Монтенегро” и Главном граду што су препознали JУ као институциjу коjоj ће да уруче оваj симболичан поклон. У склопу третмана коjи пружамо клиjентима и клиjенткињама, посебан акценат даjемо на спортске активности и управо ова донациjа од 540 еура, биће искоришћена у те сврхе. Веома смо захвални што ове организациjе препознаjу значаj борбе против злоупотребе дроге и у наредном периоду очекуjемо да ћемо наставити добру сарадњу и да ћемо заjеднички дати допринос кроз спорт за смањивање броjа коjи су у проблему болести зависности – рекла jе директорица JУ Какарицка Гора, Диjана Милошевић.

image

Друголласирани Џи-јунит

- фото: 3х3 Монтенегро

Резултати елиминационих рундиосмина финала: АС фитнес – Тристар Никшић 21:18, Вулфс Адмирал – Слобода ЦКБ 21:11, Подгорица – Преко Мораче 16:13, Шаолин – НЛО 21:9; четвртфинале: Дејнџерус – АС фитнес 21:7, Вулфс Адмирал – Ред крос Цетиње 21:14, Џи-јунит – Подгорица 21:9, Грифинс Хиаоми – Шаолин 19:15; полуфинале: Дејнџерус – Вулфс Адмирал 20:19, Џи-јунит – Грифинс Хиаоми 21:12; финале: Дејнџерус – Џи-јунит 22:17.

„3x3 Адмирал караван” се након турнира у Подгорици, сели на сjевер земље.

Домаћин „3x3 Монтенегро турнира” ће 10. и 11. jула бити Биjело Поље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:17