Igor Drobnjak / -FOTO: ABA LIGA
21/10/2023 u 13:13 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Drobnjak: Meč protiv Mornara je izuzetno važan za nas

"Studenti" u nedjelju veče (21) dočekuju Barane

Sjajan rezultatski niz počet na ABA Superkupu, košarkaši SC Derbija su prekinuli proteklog vikenda poraz u Laktašima od Igokee.

U nedjelju veče imaju priliku da se vrate na pobjednički put.

Dočekuju (21 sat) Mornar, koji još nije osjetio slast pobjede u regionalnom takmičenju. 

“U goste nam dolazi ekipa Mornara, koja će svaku iduću utakmicu da igra sve bolje. I dalje se uigravaju, stigao im je i novi igrač a pobijedili su u srijedu meč u Fiba takmičenju i sigurno dolaze sa više samopouzdanja. Kao i pred svaki meč želimo prvo da se bavimo sa našom igrom i moramo nakon utakmice protiv Igokee pokazati reakciju. Prevashodno tu mislim na koncentraciju i pristup koji nisu bili na dobrom nivou u Laktašima", istakao je Andrej Žakelj, trener "studenata". 

Biće ovo peti međusobni meč ova dva tima u regionalnoj ligi.

SC Derbi ima tri trijumfa, Barani jedan. 

“Svi znamo da je Mornar slabije počeo sezonu u ABA ligi iz razloga što su se kasnije okupili, ali su već u poslednjoj utakmici FIBA Evrokupa pokazali koliko mogu biti dobri. Za nas je ovaj meč veoma važan, moramo da pokažemo reakciju nakon poraza od Igokee gdje nismo bili na svom nivou. Vjerujem da smo kvalitetnija ekipa i favorit u ovom meču, ali to moramo da pokažemo i na terenu. Ono što nas krasi mora biti na visokom nivou, fokus, agresija, dosta trčanja. Mornar igra svoju prepoznatljivu igru i vjerujem da ćemo biti spremni za meč u nedelju veče", istakao je plej Igor Drobnjak. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:53