Igor Drobnjak / -FOTO: ABA LIGA
25/11/2023 u 15:40 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Drobnjak: Vjerujem da možemo iznenaditi FMP

SC Derbi u nedjelju (17 sati) gost "pantera"

Novi trener SC Derbija Dejan Jakara, imao je četiri, pet dana da upozna ekipu i pripremi je za duelu sa FMP-om u Železniku.

"Studenti" su izgubili posljednja dva meča (Borca, Cibona) i pokušaće u beogradskom predgrađu da prekinu crni niz. 

Zadatak neće biti nimalo lako, jer "panteri" imaju izuzetno kvalitetan tim, kadar da dobije i najbpolje ekipe iz regioanlne lige. 

Sa druge strane i oni su izgubili dva posljednja duela, što dodatno otežava zadatak igračima SC Derbija.

"Iskreno da kažem ne znam šta da očekujem od prve utakmice. Moram prvo, da se zahvalim kolegi Žakelju što je odlično spremio tim tako da je meni sad puno lakše pripremiti sistem u koji vjerujem. Vjerujem da će sistem biti uspješan i da sa njim ispunimo sve naše ciljeve. Fmp je ekipa koja igra iz utakmice u utakmicu bolje, igra sa puno energije i želje i u nekim pogledima su slična ekipa kao mi. Na bama je da imamo fokus kroz cijelu utakmicu, da damo sve od sebe što možemo i nadam se da će rezultat na kraju dana biti pozitivan", rekao je novi šef stručnog štaba "studenata":

Biće ovo peti međusobni duela ova dva tima, u prethodna četiri oba tima su dobila po dva.

"Očekuje nas težak period gdje igramo sa ekipama iz gornjeg dijela tabele a započinjemo sa utakmicom u gostima kod ekipe Fmp-a. Desile su se i promjene kod nas, stigao je novi trener i sigurno da će biti potrebno neko vrijeme da se uhodamo. Fmp je izuzetno kvalitetna ekipa, popunjena na svim pozicijama, napravili su određene promjene u spoljnoj liniji tokom sezone i vjerujem da će tek u narednom periodu ući u pravu formu. Radi se o veoma atletskoj ekipi koja igra izuzetno agresivno i moraćemo adekvatno da im odgovorimo. Vjerujemo da možemo iznenaditi ukoliko ispoštujemo dogovor koji smo napravili tokom nedelje’, rekao je plej Igor Drobnjak. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:53