Душко Вујошевић / - Фото: АБА лига
03/04/2022 u 17:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Душко Вујошевић позитиван на корона вирус

- Обавјештавамо све коjи су претходних дана кампање били у контакту са носиоцем наше београдске листе Душком Вуjошевићем, да се данас након гласања ниjе осјећао добро и да jе добио позитиван резултат на корону, званично jе обjавила СДС

Наjтрофеjниjи тренер у историjи КК Партизан Душко Вуjошевић у недјељу jе добио позитиван тест на вирус корона пошто се ниjе осјећао добро, обjавила jе Социjалдемократска странка, коjу на локалним изборима у Београду предводи управо прославлjени тренер.

 - Обавјештавамо све коjи су претходних дана кампање били у контакту са носиоцем наше београдске листе Душком Вуjошевићем, да се данас након гласања ниjе осјећао добро и да jе добио позитиван резултат на корону, званично jе обjавила СДС.

Вуjошевић (63) jе до сада последњи тренерски ангажман у тренерскоj кариjери имао у румунском Клужу, али jе услијед нарушеног здравственог стања радио у смањеном капацитету.

Раниjе jе у кариjери, коjа траjе од 1982. године, радио као главни тренер у ОКК Београду, земунскоj Младости, Партизану (у четири наврата), шпанскоj Оксимеси, Црвеноj звезди, Бреши, Олимпиjи из Пистоjе, Пезару, београдском Радничком, ЦСКА Москви и Лиможу. Био jе селектор Србиjе и Црне Горе, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:43