Majk Džejms / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC
06/12/2023 u 11:13 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džejms: Ne možemo da pogodimo svaki šut

I sudije imaju posao kao i mi, to je život, to je dio košarke – rekao je najbolji košarkaš Monaka

Košarkaši Monaka su poraženi u utorak uveče u grotlu „Arene“ od Partizana sa (89:85). U neizvjesnom meču punom tenzija, crno-beli su bolje odigrali finiš, posebno produžetak i ostvarili i te kako bitnu pobjedu. Nakon susreta odmah su se oglasili igrači Monaka, koji su saopštili da su sudije režirale pobjednika i da je nemoguće igrati „pet na osam“.

Međutim, bilo je i igrača koji su drugačije razmišljali. Prva zvijezda gostiju Majk Džejms izjavio je posle meča za „Sport klub“ da su sitnice presudile.

-Odlučile su male stvari. Mi nismo iskoristili napad, a oni su imali dovoljno faulova, pa se okončalo slobodnim bacanjima. Imali smo šansi da dobijemo ovo, ali sitnice su presudile – rekao je Džejms.

Njegova trojka u poslednjim sekundama regularnog dijela odvela je meč u produžetke. Ali, ono što je bilo čudno jeste da Partizan nije pravio faul za dva bacanja, kako bi sebi obezbijedio poslednji posed.

- Zato sam i čekao, nisam hteo prebrzo da spustim loptu u dribling. Ali, oni su me pustili da igram, nisu slali ni udvajanja, ni pomoć. Vidio sam da mogu da uzmem šut i ušlo je.

Džejms je poznat kao redovni komentator i kritičar raznih dešavanja na evroligaškim parketima po društvenim mrežama, ovoga puta Majk nije bio oštar prema sudijama.

-I oni imaju posao kao i mi. Ne možemo da ubacimo svaki šut, niti je njima svaka odluka ispravna. To je život, to je dio košarke. Moramo da nađemo način da nastavimo dalje - izjavio je Džejms.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:41