Са меча против Исланда / - Фото: КСЦГ
17/08/2021 u 14:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Филип Баровић: Момци имали добар однос, нису падали ни када су губили

Кошаркаши Црне Горе забиљежили су три побједе из три меча претквалификација за Свјетско првенство

Црна Гора је остварила циљ, квалификације су изборене у три тешка меча са Исландом (два пута) и Данском.

- Било jе доста грешака у посљедњоj утакмици, али смо на краjу успjели да побиjедимо. Укупно са три побjеде смо задовољни jер смо остварили циљ и пласирали се у квалифиациjе - казао је Баровић и додао.

- Добар однос кошаркаша коjи су се одазвали, током читавих припрема донио нам jе преокрет. И ова jе утакмица показала да ће увиjек побиjедити тим коjи има добар однос, момци ниjесу падали ни када смо губили 14, ни 10 на почетку посљедње четвртине, скупили смо се, играли и добили jедну лиjепу награду кошем у посљедњоj секунди да побиjедимо.

У трећем колу, када је и изборен пласман у квалификације за Мундобаскет, Црна Гора је поготком Игора Дробњака стигла до побједе.

- Много измиjеен састав, генерално би требало да буде другачиjи, бољи. Драго ми jе што сам видио неке млађе момке, Дробњака знам из тима, знам да jе добар играч, али то тек треба да покаже. Исто тако сам задовољан што сам имао прилику да видим и Кљаjића, Ђуришића и остале млађе. Добро jе што су они ушли у систем репрезентациjе, наставиће далjе, велика ствар за црногорску кошарку што ћемо се борити се за Свjетско првенство - закључио је Баровић.

Црна Гора ће у последњем колу у сриједу вече играти против Данске.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 11:36