Барани поново славили у Бијело Пољу / - 3X3 MONTENEGRO
24/07/2021 u 10:46 h
M.Н.M.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Г-унит поново побиједили на 3x3 турниру у Бијелом пољу

У репризи финала из Подгорице, Денџрус jе боље отворио меч, повео са 8:4, а онда jе на сцену ступио Дућо Милошевић и сериjом погодака донио преокрет, а на краjу и титулу свом тиму

Бијело Поље 23. јула било jе домаћин другог 3x3 Монтенегро турнира у сезони 2021. Побjедници турнира у организациjи JУ Центар за спорт и рекреациjу, jе екипа Г-унит из Бара, за коjу су наступали Марко Дабановић, Марко Миjовић, Милош Милошевић и Владимир Томашевић.

Првог дана догађаjа, на програму jе био баскет турнир за наjмлађе, као и разне активациjе и такмичења за исти узраст. Полазници школе кошарке Jединство су се другог дана преселили на трибине, а „плави терен” су заузели наjбољи црногорски баскеташи. На турниру су учествовале екипе из свих дjелова Црне Горе, а међу њима и три домаће. Наjближа пролазу у четвтрфинале jе била ТНТ Апотека Гушмировић, коjа jе поражена од Тристар Никшић, и то двоjком Немање Томашевића у посљедњим секундама меча. У „нокаут” фази, полуфинале су очекивано изборили прва три носиоца Денџрус, Г-унит и Вулвс Адмирал, а међу четири наjбоље екипа се по први пут нашла и млада екипа из Бара - Шаолин.

Након побjеда Денџруса и Г-унита, одржало се финале такмичења у шутирању троjки „Мартинова трица”, у част преминулог младог кошаркаша Jединства и учесника овог турнира, Мартина Шћекића. Наjбољи „троjкаш” jе био Марко Весковић. У репризи финала из Подгорице, Денџрус jе боље отворио меч, повео са 8:4, а онда jе на сцену ступио Дућо Милошевић и сериjом погодака донио преокрет, а на краjу и титулу свом тиму. Ово jе друга титула Барана у Биjелом Пољу, на истом мjесту су славили и 2018. године, а занимљиво jе да су у финалу имали исте противнике као и jуче.

Сљедеће седмице су на програму два 3x3 турнира - у петак ће се играти у Голубовцима, а за викенд jе по распореду традиционални баскет турнир у Пљевљима, „Баци дрогу у кош”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:22