Prošlogodišnji šampioni / -FOTO: SEKRETARIJAT ZA SPORT
04/04/2023 u 20:04 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glavni grad najavljuje drugo izdanje manifestacije ‘‘Basket u mom kvartu‘‘

Tokom maja i juna na otvorenim terenima širom Podgorice biće organizovana četiri kvalifikaciona turnira

Nakon velikog basketaškog spektakla koji je u Podgorici priredio prošle godine, Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada najavljuje drugo izdanje manifestacije ''Basket u mom kvartu''.

Tokom maja i juna na otvorenim terenima širom Podgorice biće organizovana četiri kvalifikaciona turnira, sa kojih će se najbolje ekipe plasirati na završni događaj na kultnom terenu ''Dragan Ivanović'' u Njegoševom parku.

Pobjednici kvalifikacionih turnira, pored plasmana na finalni spektakl, biće nagrađeni sa po 200 eura, drugoplasirani timovi dobiće sponzorske nagrade, dok će za preostale dvije ekipe eliminisane u polufinalu biti zagarantovano mjesto među 16 najboljih u finalu.

Nagradni fond završnog turnira iznosi 3 200 eura – 1.600 za pobjednike, 900 za ekipu koja zauzme drugo mjesto, 600 za trećeplasirani tim, te 100 za pobjednika takmičenja u šutu. Zajedno sa 800 eura predviđenih za pobjednike kvalifkacionih turnira, ukupan nagrani fond za drugi ''Basket u mom kvartu'' biće 4000 eura.

U prvom izdanju ove manifestacije Sekretarijata za kulturu i sport učestvovale su ukupno 52 ekipe, a na završnom turniru slavila je ekipe Old pub, ispred Frulaša i Red Cross-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 16:03