Кајри Ирвинг / - Фото: Твитер
14/10/2021 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ирвинг након што је одбио да се вакцинише: Свако има ораво да ради оно што је најбоље за њега

Кошаркаш Бруклина Кајри Ирвинг замолио је све да поштују његову одлуку и изубор да се не вакцинише против коронавируса

Ирвинг због тог избора неће моћи да тренира нити да игра за Бруклин Нетсе.

- Ако ме представљаjу као хероjа или негативца, гријеше. Ниjе ми то била намјера. Ради се о избору онога што jе наjбоље за вас. Мислите да желим да изгубим новац? Да заиста желим да одустанем од свог сна да освоjим првенство? Да желим да се одрекнем свог посла? Да желим да сједим код куће? Не треба да се дијелимо, већ да поштуjемо свачиjи избор - рекао jе Ирвинг и додао:

- Свако има право да ради оно за шта сматра да jе за њега наjбоље. Тужно jе видјети како се свијет дијели због ове ситуациjе. Ово су луда времена. Jа нисам антиваксер. Ради се о ономе што мени приjа. Осјећам се несигурно и то jе у реду. Знам последице одлуке коjу доносим. Нисам никога повриједио. Нисам починио никакав злочин.

Уз оне сам коjи су остали без посла због овог правила. Као и уз оне коjи су одлучили да се ваквинишу и коjи желе да буду сигурни. Jа подржавам и поштуjем свачиjу одлуку.

Свјестан сам финансиjских последица коjе ћу трпјети, али реалност jе таква да морам да будем вакцинисан да бих био у Њуjорку, да бих био са тимом. А jа сам одлучио да се не вакцинишем и молим вас све да поштуjете таj избор. Наставићу да тренирам, како бих био у форми и спреман да заиграм.

Не повлачим се. Нећу одустати од ове игре због обавезне вакцинациjе или због тога што ћу остати невакцинисан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:23