Duško Ivanović / -FOTO: ABA LIGA
03/12/2022 u 19:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivanović: SC Derbi igra modernu, brzu košarku

Zvezda u nedjelju igra u Podgorici sa SC Derbijem

Manje od 24 časa nakon teške utakmice sa Virtusom i pobjede, košarkaši Crvene zvezde su odradili trening oporavka i uputili se ka Podgorici gde ih u već u nedjelju očekuje utakmica protiv SC Derbija.

Meč će se igrati u dvorani SC „Morača“, a ovo će biti treći duel dva kluba u regionalnoj ligi.

Zvezda je protekle sezone oba puta slavila.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović činjenicu da će "crveno-beli" uz putovanje izaći na teren manje od 48 sati nakon evroligaške utakmice, ne vidi kao najveći problem, već kvalitet rivala.

- Mali razmak između dvije utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe. Odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada, i tu moramo da ih zaustavimo - rekao je trener crveno-belih.

I Ognjen Dobrić se slaže sa mišljenjem trenera. 

- Očekuje nas odlična ekipa, koja igra dobro, sa dobrim sastavom i odigraće ovaj meč pred svojom publikom i bez pritiska. Njeguju brzu košarku i moraćemo da odigramo čvrsto, energično i zaustavimo ih u pokušajima da dolaze do lakih rješenja i lakih poena. Stoji da nismo imali mnogo vremena između utakmice sa Virtusom i naredne koja nas očekuje, ali osvježićemo se i spremni ćemo dočekati taj meč - rekao je Dobrić.

Crveno-beli se odmah nakon utakmice vraćaju za Beograd i počinju priprema za naredni meč Evrolige sa Partizanom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 05:55