Кошаркаши Морнара / - Фото: КК Морнар
23/09/2021 u 07:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Из Бара креће АБА караван

Утакмицом између Морнара и Цибоне у Бару почеће ново издање регионалне кошаркашке АБА лиге

Караван наjквалитетниjег регионалног такмичења почеће из града под Румиjом, а екипа Михаила Пвићевића пред собом ће имати тежак испит, хрватског великана.

- Задовољан сам оним што смо одрадили у припремном периоду. Никад то за тренера ниjе довољно, али у овом тренутку морам бити задовољан. Од првог дана кад смо се окупили па до сада, све своjе обавезе играчи су одрадили на максимално професионалан начин. То jе оно што смо тражили од свих нjих и кад смо правили ову нову екипу то нам jе био jедини услов, значи, да смо сви као jедан, да правимо праву, спортску, радну атмосферу и мислим да смо на добром путу да на томе истраjемо. На добром смо путу и да направимо игру коjа ће бити адекватна уложеном труду на тренинзима - казао jе тренер Павићевић.

Стратег Морнара затим jе анализирао екипу Цибоне.

- Прва утакмица у било ком такмичењу jе тешка. Са посебним набоjем. Цибона jе такође реновирала тим. Прошле године се ослањала на младе играче коjи су стариjи и искусниjи за годину. По резултатима у припремном периоду види се да су напредовали. Гости заслужуjу респект. Не диjелимо екипе на боље и лошиjе, jер ове сезоне лоших и нема. Максималном озбиљношу улазимо у дуел са Загрепчанима. Нема ту превелике филозофиjе, тражим од своjих кошаркаша да играjу онако како тренирамо. Уколико тако буде бићу срећан независно од резултата - рекао jе Павићевић.

Утакмица у барскоj “Тополици” игра се од 18 сати.

Друга два црногорска представника играjу у недjељу. СЦ Дерби ће гостовати Меги, док ће Будућност дочекати ФМП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:58