Dejan Jakara / -FOTO: ABA LIGA/IVICA VESELINOV
03/12/2023 u 11:13 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakara: Ponoviti igru iz Železnika

SC Derbi u ponedjeljak (18 sati) čeka Megu

Poslije sjajne igre i pobjede prošlog vikenda protiv FMP-a u Železniku, košarkaše SC Derbija u ponedjeljak (18 sati) čeka novo iskušenje.

U goste dolazi mlada ekipa Mege, koja ove sezone igra odlično.

Dobila je Partizan, protiv Budućnost Volija u "Morači" je imala šut za pobjedu...

Ako se potcijeni, svakog može da kazni, toga su svjesni "studenti".

- U ponedeljak nas očekuje meč protiv neugodne ekipe Mege, koja je mlada i veoma talentovana. Igraju dosta brzu košarku ali mi moramo da se skoncentrišemo na našu igru i da popravimo na ovom meču greške iz meča sa FMP-om. Mislim da ukoliko budemo fokusirani tokom većeg dijela meča, ukoliko nam energija bude na nivou da možemo doći do nove pobjede u regionalnom takmičenju - rekao je bek SC Derbija Luka Bogavac.

Biće ovo peti međusobni duel ova dva tima. Mega je do sada dobila tri, SC Derbi jedan.

- Mega je zaista jedna agresivna ekipa u oba smjera, i u napadu ali pogotovo u odbrani. Prema naprednoj statistici Mega je čak druga odbrana ABA lige. Mi moramo ići sa mentalitetom i razmišljanjem kao što smo išli na meč sa FMP-om, sa puno energije i moramo igrati našu prepoznatljivu igru. Dosta trčanja, puno agresivnosti u odbrani ali nismo imali puno vremena da se spremimo na način na koji ja želim. Međutim, momci rade sve da bi napravili dobar posao na treningu i nadam se da ćemo to prenijeti i na utakmicu - rekao je šeg stručnog štaba "studenata" Dejan Jakara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:36