/ Фото: Дан
17/11/2021 u 20:05 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јединство сјутра дочекује Дерби ЦГ: Уз подршку навијача одиграти добар меч

Са резултатске стране не можемо бити незадвољни учињеним до сада, поручује тренер бјелопољских кошаркаша

Кошаркаши Јединства сјутра у дворани Никољац од 18 часова дочекују екипу Дерби-Студентског центра, у мечу петог кола петог кола А МЦКЛ.

Тренер бјелопољских кошаркаша Душан Дубљевић рекао је да његову екипу очекује тежак меч против Студентског центра, али да се нада да ће уз подршку навијача одиграти добар меч.

-Са резултатске стране не можемо бити незадвољни учињеним до сада, имамо двије побједе и два пораза и сада имамо тежак распоред који треба издржати. Екипа Дербија која нам долази је АБА лигашка екипа и позивница за навијаче да види ту екипу гдје ће доста тих играча доћи да игра против нас – казао је шеф струке бјелопољаца.

image
Фото: Дан

Дубљевић истиче да се од старта сезоне сусрећу са повредама играча и да су прошле неђеље тренирали са седам играча читаве недеље, што се осјетило у финишу меча против Приморја у прошлом колу.

-Искористићемо паузу након овог кола када нам се врати Бакић да се појачамо на још једној позицији, пошто нас је Брајковић напустио. Након тога се надам да ћемо бити комплетни и те двије неђеље које имамо слободне да тренирамо и спремимо се за двије дерби утакмице које нас након тога очекују против Ловћена на Цетињу и Сутјеске у Бијелом Пољу – закључио је Дубљевић.

Талентовани бек Јединства Марко Кљајевић је истакао да је СЦ Дерби веома добра екипа, која наступа у најквалитетнијем регионалном такмичењу.

-Желимо да пружимо јак отпор и покажемо да посједујемо квалитет. Очекујем тешку и захтјевну утакмицу, али се надам да ћемо уз подршку публике одиграти добар меч и уколико се укаже прилика изненадимо фаворизованог противника– казао је бек Јединства Марко Кљајевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:01