Марко Јеремић / - фото: FIBA.BASKETBALL
17/10/2021 u 10:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јеремић: Ствари полако долазе на своје

Плејмејкер Морнара увјерен да Барани могу већ данас против његовог бившег клуба, ФМП-а, да убиљеже прву побједу у сезони

Морнар, уз далматински двојац, спада у тимове који још нису осјетили сласт побједе у АБА лиги.

Барани уопште, рачунајући сва такмичења, не знају шта је побједа.

Плејмејкер Марко Јеремић оптимистички гледа да недјељни (19 сати) дуел са ФМП-ом у Железнику.

Организатор игре сматра да његов садашњи може против бившег клуба да коначно убиљежи тријумф.

Велика очекивања Јеремић гради на основу добре партије Морана у другом полувремену утакмице ФИБА Лиге шампиона са турским Бахчешехиром.

Ствари полако долазе на своjе. Мислим да ћемо играти све боље како првенство буде одмицало. Прва побjеда ове сезоне дониjеће нам неопходно самопоуздање. Можда се она догоди већ у недjељу, без обзира што jе ФМП веома неугодан ривал, коjи jе триjумфом у Загребу против Цедевита Олимпиjе показао да ће ове сезоне имати шта да пружи у регионалном такмичењу. У Истанбулу, на првоj утакмици у коjоj нисмо имали шта да изгубимо, показали смо да нисмо заборавили да играмо. Ни у Железнику немамо шта да изгубимо. Видjећемо – нада се Јеремић прекиду црне серије у предграђу Београда.

Неће Баранима бити ни мало лако данас. Угриз „пантера” су на својој кожи осјетили тимови којима је жеља врх табеле, Игокеа и Цедевита Олимпија.

Морнар ће по сваку цијену покушати да оствари прву побједу у сезони и веруjем да ће играти веома чврсто. Наjгора ствар коjу можемо да урадимо jе да изађемо на терен са недовољним респектом према ривалу. Не смијемо да дозволимо да се опустимо и да се задовољимо побједама коjе смо до сада остварили. Морамо да останемо фокусирани, играмо на начин на коjи смо до сада играли и да пробамо да упишемо нову победу – рекао је један од најбољих играча ФМП-а, Герет Невелс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:45