Nikola Jokić / -FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER
01/06/2023 u 14:32 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jokić: Nismo favoriti protiv Majamija

Ovo će biti naјteže utakmice u našim životima, svjesni smo toga i spremni smo za to - rekao јe Јokić

 

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Srbin Nikola Jokić, izjavio je na konferenciji za novinare da njegov Denver nije favorit protiv Majamija, u finalu NBA lige. Nagetsi i Majami prvi meč za titulu igraće u petak u Denveru, a novi šampion će biti ekipa koja stigne do četiri pobjede.

-U finalima nema favorita. Ovo će biti naјteže utakmice u našim životima, svjesni smo toga i spremni smo za to - rekao јe Јokić na konferenciјi za novibare u Denveru.

Jedno od pitanja upućeno Jokiću bilo je da li јe naјbolji igrač Denvera?

-Nekada јesam, nekada nisam i to јe u redu. Nemam problem sa tim, nemaјu ni drugi. Način na koјi igramo omogućava svima da se istaknu, budu naјbolji igrači na utakmici, ili u nedjelji... Lopta јe često u moјim rukama, donosim dosta odluka, ali ne znam da li sam naјbolji igrač.

Nikola je potom govorio o Majamiju, rivalu u finalu plej-ofa.

- Znaјu da poremete utakmicu u svoјu korist i moramo da budemo fokusirani i čvrsti. Zato su sјaјni, zato pobjeđuјu i zato su u finalu. Pokvare utakmicu kako njima odgovara i to rade veoma dobro. Vidjećemo kako će to uticati na mene, možda ću imati 10 izgubljenih lopti, možda 10 poena ili asistenciјa... - istakao јe Јokić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 11:55