Vladimir Jovanović / -FOTO: ABA LIGA
21/03/2023 u 21:54 h
Danko MisitaDanko Misita
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovanović: Odluka da li će nešto biti ili ne, morate da pričate sa predsjednikom

Poslije debakla od Gran Kanarije, Dragan Bokan u svlačionici održao sastanak sa stručnim štabom i igračima

Budućnost Voli se obrukala protiv Gran Kanarije.

Odigrala je sigurno najlošiju utakmicu i doživjela jedan od najtežih poraza u istoriji u "Morači".

- Loša igra od početka, to loše prvo poluvrijeme iz Trenta nas je pratilo i ovdje. Jednostavno loš pristup, otvorili smo im šut za tri poena, čak i igračima sa lošijim procentima šuta, razigrali su se. Nisam našao do kraja petorku koja bi u odbrani bila agresivna, koja bi ubrzala igru i iz nje da damo lake poena. Čak i u trnucima, kada smo to uspjeli, uspjeli smo da promašimo polaganje - rekao je Vladimir Jovanović, trener "plavih".

Strateg Podgoričana je na pres konferenciju došao sa 45 minuta kašnjenja, razlog je bio sastanak koji je predsjednik kluba Dragan Bokan održao sa stručnim štabom i igračima.

- Odluka da li će nešto biti ili ne, morate da pričate sa predsjednikom. Sigurno da jedna ovakva utakmica zahtjeva pozornost, ne samo mene kao trenera već i čitavog kluba, pa iz tog razloga je predsjendik bio tu da održi sastanak sa igračima. Nije ovo prvi ni posljednji put, nadam se da ćemo iz ovoga izaći. Prije sedam do 10 dana je to bilo sjajno, sada se okrenulo za 180 stepeni na drugu stranu. Stvarno moramo da odreagujemo u narednom periodu - zaključio je Jovanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:40