Милица Јанковић / - фото: Приватна архива
02/07/2021 u 18:09 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кошаркашице Будућности појачале стручни штаб

Милица Јанковић задужена за рад за млађим „вучицама”

Управа женског кошаркашког клуба Будућност Бемакс појачала је стручни штаб.

Нови члан тренерског тима „вучица” је Милица Jанковић.

Бивша репрезентативка СР Југославије се након успјешне петнаестогодишње играчке каријере, током које је наступала у Србиjи, Шпаниjи, Францускоj, Њемачкоj, Босни и Херцеговини, одлучила за тренерски позив.

Последње двиjе сезоне радила jе у ЖКК „Радивоj Кораћ”, гдjе jе била помоћни тренер сениорске екипе, помоћни тренер екипе до 17 година, као и тренер школице кошарке.

Прошле сезоне је имала улогу главног тренера екипе до 17 година, са коjом jе наступала у женској АБА лиги и била другопласирана у домаћем шампионату.

Пресудни да одаберем Подгорицу за даљи ток кариjере су били услови за рад са дjецом и систем коjи постоjи у Будућности – пренијели су из ЖКК Будућност изјаву Jанковићеве.

Некадашњи шутер, а сада тренер, радила jе и нишком Студенту, гдjе jе била задужена за школицу спорта, била jе тренер пионирки Плеј-офа из Ужица, радила jе и у француском Домбесу, а затим три сезоне у ужичком Плеј-офу водила пионирке, млађе пионирке и била тренер школице кошарке.

Оно што сам до сада видjела у Подгорици jе за сваку риjеч хвале. Сада остаjе на мени и дjеци да засучемо рукаве и направимо наjвећи могући напредак. Желимо да што више њих у будућности носи сениорски дрес матичног клуба – додала је Јанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:10