Ružne slike iz Madrida / EPA-EFE-FOTO: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
28/04/2023 u 08:27 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Marka“: Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida

Igrači su osramotili grb i klupsku himnu koja kaže: „Kada izgubite, pružite ruku protivniku“

Ružne slike iz Madrida obišle su svijet, a „kraljevski klub“ našao se na stubu srama gotovo kod svih sportskih radnika, ali i medija. Čuvena španska „Marka“, u svom tekstu nakon susreta sa „crno-belima“ da je ovo bio najcrnji poraz u istoriji Real Madrida.

-Postoji mnogo načina da se izgubi, a Real je izabrao najružniji. U velikoj mjeri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0:2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, a igrači si svu svoju frustraciju završili sa tučom i žalosnim ishodim. Poraz manje boli od one slike grupe bespomoćnih igrača koji udaraju i koji su osramotili grb i klupsku himnu koja kaže: „Kada izgubite, pružite ruku protivniku“. Ljulj je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, nebitnim na sredini terena, na 1,40 do kraja kada je njegov tim zaostajao 95:80 - piše u tekstu „Marke“.

Španci nakon toga navode da se meč pretvorio u „jeziv spektakl“.

-Sada može doći do sankcija za naredne utakmice. Bio je to veoma tužan kraj utakmice, jer se više nije igralo. Real se našao u nezamislivom scenariju na korak od eliminacije, na ivici provalije poslije dve utakmice u Madridu. Niko nije uspio da preokrene 0:2 i „bijeli“ moraju mnogo toga da promijene da bi to postigli – konstatovala je „Marka“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:16