Vladimir Mihailović / -FOTO: ABA LIGA
13/11/2023 u 08:47 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mihailović: Ovo je, možda, i meč sezone za nas što se tiče Evrokupa

Budućnost Voli u utorak veče (19.30 sati) gost Ulma

Iza košarkaša Budućnost Volija su tri vezana poraza u Evrokupu (Kluž, Burg, Aris), a u utorak veče ih čeka novo veliko iskušenje.

Gostuju Ulmu, koji ima učinak od četiri pobjede i dva poraza.

U prošlom kolu je prekinuo niz od tri uzastopna trijumfa, Kluž je bio bolji.

Na svom terenu nema poraz na evropskoj sceni, što dodatno govori na kakviom će iskušenju biti "plavi", koji još jure prvu pobjedu na strani.

- Meč protiv Splita je bila utakmica koja nije smjela da se izgubi. Moramo da budemo realni  bili smo u mini krizi. Nadam se da smo izašli iz nje i sa ćemo već sjutra protiv Ulma imati dobar pristup. Očekujem tešku utakmicu, ali znamo da imamo šanse. Znamo da je ta utakmica izuzetno važna za nS sa se peidružimo gornjem dijelu tabele. Siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe da prvi put ove sezone slavimo u gostima u Evrokupu - istakao je Vladimir Todorović, koji će i u Njemačkoj voditi tim sa klupe.

Za Vladimira Mihailovića duel u Ulmu je meč sezone. 

- Iako smo protiv Splita na papiru bili ubjedljivi favoriti, u ovom momentu morali smo da nađemo način da pronađemo pravi diram koji je kliknuo i desio se u drugom poluvremenu i izborili smo jako važnu pobjedu. Zbog situacije u kojoj se nalazimo, ovo je, možda, i meč sezone za nas što se tiče plasmana u Evrokupu. Nalazimo se u periodu tranzicije nakon odlaska prvog trenera ali takva je situacija. Moramo da se skupimo, odigramo najbolje što možemo i probamo da ostvarimo pobjedu koja bi nam u ovom momentu neopisivo značila - istakao je reprezentativac Crne Gore. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:59