Ostoja Mijailović / -FOTO: KK PARTIZAN
15/12/2023 u 10:57 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijailović: Imamo najveći budžet u istoriji Partizana

Kad isplatimo još tri miliona eura poreza više nećemo imati dugove – bićemo najstabilniji klub u Evropi kada – kazao je predsjednik Partizana

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović, gostujući na TV Prva, otkrio je koliki je budžet njegovog kluba za tekuću sezonu.

-Ove godine imamo najveći budžet u istorji Partizana, jer smo u takvim ambicijama da želimo da idemo do kraja u oba najvažnija takmičenja. Budžet nam je u Top 8 ekipa u Evroligi – istakao je Mijailović i potom dodao: -Za cjelokupnu organzaciju smo izdvojili oko 20 miliona eura, s tim da je osam milona otišlo na vraćenje dugova. Već smo platili pet miliona na ime poreza. Imamo još zaostali dug od tri miliona da platimo, nešto ćemo da pozajmimo, dugoročni kredit i riješićemo preostali dug.

Partizan je prošle sezone skupljao novac za neplaćeni porez.

-Poslednja tri mjeseca platili smo pet miliona eura poreza državi. Redovno plaćamo pdv, takođe i sve ostale dugove redovno izmirujemo. Kad isplatimo još tri miliona eura poreza više nećemo imati dugove – bićemo najstabilniji klub u Evropi kada su u pitanju finansije - rekao je Mijailović.

Podsjećamo, crno-beli su sinoć u Kaunasu pobijedili Žalgiris sa 93:85 i trenutno su peti na tabeli Evrolige sa osam pobjeda i šest poraza.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:39