Ostoja Mijailović / - FOTO: KK PARTIZAN
20/11/2022 u 10:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijailović: Partizan je od nestalog, postao jedan od najorganizovanijih i najgledanijih klubova svijeta

Predsjednik KK i JSD Partizan Ostoja Mijailović obratio se navijačima preko Instagrama

Mijailović je istakao da je vrlo zadovoljan položajem u kome se danas nalazi beogradski velikan.

– KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svijetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio prije pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja! Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko – napisao je na Instagramu Mijailović.

Ipak, prvi čovjek KK Partrizan govorio je i o ‘navijačima koji protestuju protiv države‘, a tu se vjerovatno misli na one koji su skandirali protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne. Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primjer mnogima!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. februar 2023 15:19