Остоја Мијаиловић / - Фото: КК Партизан
28/11/2021 u 14:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мијаиловић: Вучић је навијач Звезде, али то не показује када прича са нама

Гостујући на ТВ Прва, предсједник Кошаркашког клуба Партизан, Остоја Мијаиловић, говорио је о разним темама, а највише о односима међу клубовима у Србији и региону

Том приликом послао jе jасну поруку да би требало да се спусте тензиjе између клубова мислећи, наравно, на "вјечите" ривале.

- Управе мораjу да престану да се баве ванспортским стварима и да се баве спортом и улажу у спорт, а не у спиноване вијести. Изашле су вијести да су се Куруцс и Загорац тукли на терену. То су ствари коjе нису истините, а навиjачи су људи коjи дођу и навиjаjу, а доста тога потиче од нас и морамо да се поштуjемо да би све имало смисла. Људи нису свјесни да jе опасно када 17,18 хиљада људи дође на утакмицу колико jе опасно подгријавати атмосферу jер све може имати траjне последице - причао jе Миjаjловић.

Први човјек Партизана истакао је да је јако битна подршка предсједника Србије Александра Вучића.

- Jа никада нисам крио да сам дио СНС, а други су ћутали. Имам фантастичан однос с предсједником државе, а када би 30% партизановаца подржавало као он све би било доста боље. Ту jе све jедноставно, наши навиjачи би жељели да буде другачиjе, да смо ми све сами урадили, али ко год каже да нема помоћ државе то ниjе истина. Нека изађу други и кажу како jесте тада престаjе мржња. Када дођемо у ситуациjу да наши навиjачи вријеђаjу неког, а jа треба да разговарам о сезони са неким ко jе вријеђан. Вучић jе предсједник свих грађана, а самим тим и свих клубова. Он се издиже изнад свих и то што jе навиjач Звезде не показуjе када прича са нама, немамо таj проблем - рекао је Мијаиловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 20:00