Васо Миловић / - фото: ФМП/АБА лига
17/10/2021 u 21:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Миловић: Нисмо имали рјешење за Џонса

Млади тренер водио Морнар на гостовању ФМП Железнику у четвртом колу АБА лиге јер је Михаило Павићевић због повишене температуре и јаког кашља остао у хотелу

Морнару никако да крене.

Кошаркаши из Бара су били близу првијенца у сезони, али су ипак на крају поражени од ФМП у Железнику (81:83).

У мечу пуном преокрета, Понос Бара је био лишен услуга шефа стручног штаба Михаила Павићевића, који је због повишене температуре и јаког кашља остао изолован у хотелу, па jе екипу водио његов двадесетшестогодишњи помоћник Васо Миловић.

Нијансе су одлучивале. Утакмица са много преокрета, добро смо почели али су домаћини полако топили нашу предност и на крају славили. Једноставно нисмо имали рјешење за Брајса Џонса, који је убацио 25 поена. Нисмо у ситуацијама „један на један” и „два на два” реаговали како треба – рекао је Миловић након утакмице четвртог кола АБА лиге.

Напредак у игри је евидентан.

Показали смо добар ниво енергије, доста зависи од тог психолошком момента. Играчима није лако да се дигну нако серије пораза. Имамо квалитет, али морамо да наставимо да радимо и боримо се са онима што нам долази. Чека нас холандски Лејден у ФИБА Европа купу, па серија тешких утакмица у АБА лиги. Морамо да нађемо прави пут – дадао је Миловић.

Барани ће ускоро добити појачање под кошевима, снажног Вила Мозлија.

–  Недостаје нам прави центар и Мозли је свакако добро појачање за нас. Треба да видимо када дође у каквом је стању, морамо га што прије припремити како би могао да нам помогне – закључио је Миловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:57