Побједници турнира / - М. Нововић
10/08/2021 u 12:00 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мојковац: Баскет и хуманост заједно

Побједник је на крају постала екипа,,Секси бојс‘‘, друго мјесто припала је тиму,,Повратак отписаних‘‘ а треће,,Мамите‘‘

На школском полигону у насељу "Шумско" у Мојковцу, у организацији групе "Бригада- екипа из краја" одигран је меморијални турнир "Славиша Шљако Бајчета", који се играо поводом преране смрти заљубљеника у спорт и баскет Славише Шљаке Бајчете. Истовремено, турнир је имао и хуманитарни карактер, јер се скупљала помоћ за Јадранку Мирковић - Влаховић, којој је неопходна трансплатација бубрега. Учествовало је 18 екипа које су биле распоређене у четири групе. Од четвртфинала се играло системом елиминација. Турнир је отворила Ангелина Бајчета супруга Славише Бајчете,која се захвалила организаторима турнира, што организацијом чувају од заборава Славишин лик и дјело и пожељела учесницима срећу у такмичењу.

Побједник је на крају постала екипа,,Секси бојс'', друго мјесто припала је тиму,,Повратак отписаних'' а треће,,Мамите''.За најбољег играча проглашен је Стефан Бараћ, најбољи стријелац је био Василије Кљајић, док је најбоља млада нада био Милош Митровић. Побједник у утакмици дјевојчица је "Тара баскет'', која је славила против Јединства.

За освајаче прва три мјеста уручени су пехари и медаље, као и најбоље у појединачној конкуренцији.Иначе, владало је велико интересовање, тако да је турнир пратио завидан број посјетилаца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 14:24