Михаило Павићевић / -Фото: АБа лига
15/04/2022 u 13:17 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар дочекује Крку: Побједа за опроштај од навијача

У питању је одложени меч 15. кола АБА лиге

На опроштају од својих навијача, Морнар Барско злато састаје се са Крком, у одложеној утакмици 15. кола АБА лиге.Барани са Словенцима имају изразито позитиван скор.

У досадашњих девет дуела били су бољи седам пута. У првом дијелу овогодишње сезоне, Крка је у Новом Месту, уписала једну од своје двије побједе, било је 89:80.

Пред дуел у Бару, тренер Михаило Павићевић опет муку мучи са повријеђеним играчима.

„Више од мјесец у првом плану су нам, заиста, огромни здравствени проблеми. Како се ближи крај сезоне, они су драстично повећани тако да ни протекле седмице нисмо били комплетни. Од наше стартне петорке само је Лазић био на тренингу. Видјећемо у ком саставу ћемо наступити у суботу. Основно је питање - ко ће бити способан за игру, а ко неће. То нам је највећи проблем. Не бих желио да помислим да је мотивација проблем, јер нико овдје не игра за џабе, него би требало да будемо професионалци од првог до посљедњег дана и да одрадимо свој посао за који смо плаћени. Надам се да ће тако бити против Крке и да ћемо се од својих навијача у АБА лиги опростити побједом“, казао је Павићевић.

Марко Јеремић истиче да ће његов тим дати све од себе да тријумфом заврши регионално такмичење у Бару.

„Ситуација није баш сјајна, има доста повријеђених играча, али то није разлог да ову сезону не приведемо крају како доликује. Иако није резултатски битна утакмица, ми ћемо се скупити и дати све од себе да савладамо Крку“.

Утакмица Морнар Барско злато – Крка на програму је у суботу, 16. априла, од 19 часова, у дворани „Тополица“.

Завјесу на ову АБА сезону барски кошаркаши спустиће идуће суботе у Чачку, када ће гостовати Борцу, у оквиру одложеног сусрета 16. кола. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:27