Михаило Павићевић / -Фото: АБА лига
01/04/2022 u 09:32 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар гост Партизана: Љекари одређују тим

Меч се игра у суботу од 21 сат у Београду

У досадашњим дуелима Морнара и Партизана у АБА лиги, Београђани воде 7:4, док jе у Суперкупу АБА лиге скор 1:1. Два посљеднjа меча добили су „црно-бели”.

У Београду jе, у марту прошле, године било 83:75, а у Бару, у децембру, 66:64. Пред суботнjи сусрет у дворани „Александар Николић”, Барани имаjу здравствених проблема.

Тренер Михаило Павићеић седмицама ниjе одржао тренинг са десеторицом играча, па од вjежбања „пет на пет” и даље нема ништа.

“Нисмо могли имати тежег противника у овако тешком тренутку по нас. Ту превасходно мислим на здравствени билтен. Већ 15 дана кубуримо са болешћу и повредама играча. Сваког дана гледамо ко ће се опоравити како бисмо знали у каквом саставу ћемо путовати у Београд. Међутим, увиjек кажем: независно од тога у ком саставу ћемо играти дужни смо да дамо своj максимум, као што су момци у послjеднjе двиjе утакмице дали и више од свог максимума и били награђени побjедама. Тешко да можемо да приjетимо Партизану у 'Пиониру', поготово кад нас дочекуjе у оваквом саставу, предвођен Желjком Обрадовићем. На нама jе да дамо, понавлjам, све од себе, а за какав ће резултат таj максимум бити доволjан, то, нажалост, овога пута зависи од противника. Идемо на пут послиjе двиjе побjеде доста растерећени, али са дозом боjазни од тога у каквом ћемо саставу наступити. Надам се да ће се неки играчи опоравити и да ћемо пружити што jачи отпор Партизану”, казао jе Павићевић.

Капитен Морнара - Барског злата Неманjа Врањеш истиче да jе играње у „Пиониру” увиjек изазова за кошаркаше из региjе.

„Путуjемо са желjом да се jош jедном допаднемо београдскоj публици и да потврдимо добру форму, без обзира што ћемо, по свему судећи, и у Београду бити знатно ослаблjени.  До краjа не можемо ни ка зачелjу табеле ни ка плеj-офу па jе прилика да, у преостале четири утакмице, без грча, покажемо да ћемо заслужено и идуће сезоне, седми пуз узастопно бити учесници елитног регоналног такчиченjа.”

Утакмица Партизан НИС – Морнар Барско злато биће одиграна у суботу, 2. априла, од 21 час. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:19