Кошаркаши Морнара / - Фото: КК Морнар/Медиа про
30/01/2022 u 07:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар на тешком гостовању Звезди

Кошаркаши Морнара гостоваће вечерас Црвеној звезди у мечу 18. кола регионалне АБА лиге

Тим Михаила Павићевића је на једном од најтежих гостовања у шампионату, а с обзиром на положај на табели и грачки кадар, Звезда у меч улази као велики фаворит.

- Гостуjемо наjбољоj екипи у АдмиралБет АБА лиги, коjа то своjим играма и резултатом показуjе, екипи коjа jе прављена за Евролигу. Самим тим jасно jе какве су jоj амбициjе у АдмиралБет АБА лиги. Звезда jе састављена од провjерених, искусних, изузетно квалитетних играча. На свакоj позициjи има два или три подjеднака играча. То значи 12 играча у ротациjи, чак сада и више од 12 коjи су спремни да играjу на истом нивоу. Спремамо се као и за сваку другу утакмицу. Наш приступ jесте да у АдмиралБет АБА лиги не диjелимо екипе на боље и лошиjе него да сваког противника схватамо подjеднако. Покушаћемо да искористимо евентулни умор домаћих играча jер имали су ове недjеље већ двиjе jаке утакмице - казао је између осталог тренер Павићевић.

Морнар је тренутно на скору од седам побједа и осам пораза, уз три меча мање, док Звезда има 14 побједа и један пораз, али исто три меча мање.

Утакмица у хали Александар Николић игра се од 17 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 18:58