Михаило Павићевић / -Фото: КК Морнар
08/06/2022 u 08:15 h
Д.С.Д.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар у мајсторици без Живановића

Вечерас од 18 сати у "Морачи" се игра одлучујући меч за првака Црне Горе

Морнар jе направио подвиг у четвртоj утакмици финала плеj-офа против Будућности Волиjа када jе минус од 22 поена претворио у своj плус од седам поена и велики триjумф за маjсторицу у Подгорици.

Показао jе да jе тим с карактером. Имаjу га и играчи и тренер Михаило Павићевић. Многи играчи и тренери би дигли руке послиjе 26:48 у 17. минуту.

Изгледало jе да ће разгоропађена Будућност рутински доћи до пехара, њених десет разиграних играча, а сви су се уписали у сриjелце, дjеловало jе толико моћно да jе сваки отпор изгледао узалудан.

Али, Павићевић jе повукао своjе играче на "резервни положаj", ближе свом кошу, одустаjући од омиљене борбе "прса у прса". То као да jе зауставило у лету гостуjуће играче и њихова предност jе почела да се топи.

На краjу се сасвим истопила и на семафору jе стаjало 78:71

-Дилеме нема, Будућност jе фаворит за титулу. Свака утакмица у финалу плеj-офа jе прича за себе, али, маjсторица jе маjсторица и ту тек свашта може да се догоди. За нама jе 160 минута игре у финалу плеj-офа, остала jе jош jедна петина, 40 минута и, наравно, даћемо све од себе да будемо на висини задатка, да на прави начин будемо учесници завршног чина овогодишње сезоне. Идемо фавориту на ноге додатно ослабљени. Изостаће млади Балша Живановић због повреде стопала. Наш ионако ослабљен ростер биће jош ужи. Али, шта jе – ту jе. Први циљ смо испунили, учинили смо финале плеj-офа занимљивим и неизвjесним. Други jе знатно тежи: да освоjимо титулу. Видjећемо шта ће бити - казао jе Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:58