Nedović, Petrušev i Vildoza posljednji put igrali zajedno za Zvezdu / -FOTO: ABA
23/06/2023 u 14:09 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nedović: Tužan sam jer ova ekipa neće ostati na okupu

Bek Crvene zvezde oglasio se na Instagramu i čestitao Partizanu

Crvena zvezda više nije na tronu ABA lige. Titula je nakon 10 godina završila u rukama košarkaša Partizana, koji su dobili finalnu seriju ABA lige sa 3:2.

Jedan od najboljih igrača crveno-belih Nemanja Nedović na svom Instagram profilu istakao je da mu je mnogo žao što se tim rastaje posle poraza od crno-belih. Imao je poruku i za navijače.

- Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolji u utakmicama u Areni - napisao je Nedović, a potom i dodao: - Tužan sam jer sam svjestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primjer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponaša u ovakvim situacijama, bez dobacivanja, bez provokacija. Uvijek smo pozdravili protivnika, prije i posle utakmice. Uvijek ću se rado prisjećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružali od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba.

Nedović ostaje u Zvezdi, ali su na izlaznim vratima Kampaco, Vildoza, Dobrić i Petrušev, dok je Stefan Marković završio karijeru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. jun 2024 14:12