Džejms Harden / -FOTO: NBA
03/02/2023 u 08:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nema Hardena, Bransona, Gordona...

Poznati i rezervisti za "ol-star" meč NBA lige

Poslije startera, poznata su i imena svih 14 rezervista iz Istočne i Zapadne konferencije koji će učestvovati na "Ol star" utakmici koja će se odigrati 19. februara.

Među sedmoricom rezervista Istočne konferencije našli su se Džoel Embid (Filadelfija), DeMar DeRozan (Čikago), Džejlen Braun (Boston), Bem Adebajo (Majami), Džru Holidej (Milvoki), Džulijus Rendl (Njujork Niks), Tajris Haliberton (Indijana).

Većini ljubitelja najjače košarkaške lige na svijetu odmah je u oko upalo to što među rezervistima nema Džejlena Bransona (Njujork), Džejmsa Hardena (Filadelfija) i DiArona Foksa (Sakramento), dok je velikom broju navijača "sporno" pojavljivanje Džrua Holideja.

Podsjećanja radi, prvu petorku Istoka činiće: Janis Atetokumbo (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston), Kevin Durent (Bruklin), Kajri Irving (Bruklin) i Donovan Mičel (Klivlend)

Na Zapadu je za "uljeza" proglašen Džeren Džekson Džunior, a uz košarkaša Memfisa među rezervama našli su se i njegov klupski saigrač Dža Morant, Domantas Sabonis (Sakramento), Šaj Gildžos Aleksander (Oklahoma), Pol Džordž (LA Klipers), Demijen Lilard (Portland) i Lauri Markanen (Juta).

Ostaje utisak da je za mjesto u timu Zapada uskraćen Eron Gordon, drugi najbolji igrač najboljeg tima konferencije.

Ispred njega izabran je pomenuti Džekson Džunior koji je ove sezone odigrao 35 utakmica i sve do sredine novembra nije uopšte igrao. Opet, ne treba zaboraviti da je Džeren jedan od kandidata za najboljeg defanzivnog igrača godine, s obzirom na to da je i pored brojnih propuštenih utakmica treći u ligi po broju blokada (114).

U startnoj petorci Zaada su Lebron Džejms (LA Lejkers), Zajon Vilijamson (Nju Orleans), Nikola Jokić (Denver), Stef Kari (Golden Stejt) i Luka Dončić (Dalas)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:22