Дуел Зорана Николића и Старкија из претходног меча Подгоричана и Цетињана / - фото: КСЦГ/Саша Матић
06/06/2021 u 11:43 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Николић: Жесток ритам

Полуфинале плеј-офа Прве А црногорске лиге за кошаркаше креће данас. Будућност у 17 часова домаћин Ловћену, Морнар два сата касније дочекује Студентски центар

Након што је спуштена завјеса на АБА лигу и Куп Црне Горе, вријеме је да црногорски кошаркашки клубови одраде последње обавезе у сезони у Првој А лиги.

Будућност је апсолутни фаворит за освајање трофеја, а прва станица је данас у 17 сати против Ловћена у Подгорици, на старту полуфинала плеј-офа.

Очекуjу нас тешке утакмице у плеj-офу, гдjе ће се играти на свака два дана. Свакако jе ритам током циjеле сезоне био жесток, уз проблеме са коронавирусом, коjи jе имала свака екипa – казао је центар „плавих”, Зоран Николић.

Будућност је у сриједу у Купу лако савладала Цетињане.

Против Ловћена морамо да будемо спремни и фокусирани од првог минута. Сигуран сам да ће они  имати додатну мотивациjу против нас послиjе пораза у полуфиналу Купа. Фаворити смо у овој серији, али на Цетињу jе увиjек тешко играти. На нама jе да наметнемо наш начин игре и сигуран сам да ћемо триjумфовати у овоj сериjи и проћи у финале. Од прве утакмице у овом плеj-офу морамо на паркету потврдити улогу фаворита на папиру – закључио је Николић.

У другом мечу данашњег програма од 19 сати се у барској „Тополици” састају Морнар и Студентски центар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:24