Željko Obradović / Foto: Lazar Ružić
24/04/2023 u 09:31 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obradović pred duel sa Realom: Želimo na F4!

Sa rosterom koji imaju, Madriđani će uvijek biti favoriti - smatra trener "crno-belih"

Košarkaši Partizana gostovaće sjutra uveče u Madridu i protiv Reala početi četvrtfinalnu seriju plej-ofa Evrolige. Neposredno pred put u Španiju, medijima se u Beogradu obratio trener “crno-belih” Željko Obradović, koji je najprije govorio o jačini Reala.

-Jasno je da je to ekipa sa ogromnim iskustvom. Treba početi od Ljulja, Ćaća i Fernandesa. Imaju toliko osvojenih trofeja. Tu je i Tavares, Jabusele, Dek, igrači koji imaju ogromni iskustvo. Potom su tu Hezonja i Musa, mali Abalde… Spoj su iskustva i mladosti, a svi su sposobni da iskoče i da daju lagano 15, 20, 25 poena. Ono što očekujem, u odnosu na regularni dio sezone, biće različito. Biće drugačije spremljena utakmica. Probaće da se adaptiraju. Manje-više sve je poznato, ali dok ne budemo izašli na parket… Sa takvim rosterom je nebitno ko je u timu, uvijek će biti favoriti – rekao je Željko Obradović.

Na pitanje koliko mu važna utakmica sa Realom, trofejni trener je rekao:

-Važna je za Partizan, za sve što je bilo u prošlosti… Pred ovim igračima je velika prilika da i oni shvate šta je pobijediti u plej-of seriji. Tako da, sve to što je bilo, što se tiče mene, to nije bitno. Bitno je da Partizan igra dobro i ako je moguće da prođe na F4. Trenutno ne mogu biti motivisaniji, ekipa je ušla sa šeste pozicije u plej-of. Naravno da imamo ambicije i da želimo da prođemo na fajnal for - poručio je Obradović.

Sjutrašnja utakmica u Madridu počinje u 20.45 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:21