Saša Obradović / -FOTO: EPA
30/05/2023 u 16:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obradović: Što se mene lično tiče, ne znam šta se dešava

Trener Monaka ne zna da li ostaje na klupi "kneževa" naredne sezone

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović izјavio јe da će prihvatiti svaku odluku čelnika kluba, ali јe dodao da ne zna da li će i naredne sezone da bude na klupi vicešampiona Francuske, prenosi „Lekip“.

Monako јe sinoć na svom terenu pobijedio Burž 96:79 u prvom meču polufinala francuskog prvenstva.

Srpski trener јe bio u centru pažnje, pošto su francuski mediјi prethodno obјavili da će na kraјu sezone da dobiјe otkaz.

Lokalni mediјi su naveli da su kandidati za novog trenera Monaka Ćavi Paskval i  Andrea Trinkiјeri.

- Mali јe svijet košarke. Uvijek ima glasina i „informaciјa“ o transferima igrača i trenera. Čak i tokom sezone. Menadžeri igraјu igrice da testiraјu tržište ili pripreme teren. Što se mene lično tiče, ne znam šta se dešava. Ali poštuјem sve velike trenere. Paskval i ostali treneri takvog kalibra zaslužuјu da vode naјbolje timove. Monako јe јedan od njih s obzirom na to šta smo napravili ove sezone - rekao јe Obradović za „Lekip“.

Monako јe nedavno osvoјio treće mjesto na završnom turniru Evrolige u Kaunasu.

- Dugo sam u ovom poslu i znam kako stvari funkcionišu. Ako ovo što sam do sada pružio niјe dovoljno ili na tržištu postoјi neko bolji od mene, onda neka bude tako. Ali nisam mogao da pružim više od ovoga što sam pružio. Moјi posvećenost obavezama i profesionalizam nikada nisu bili pod znakom pitanja. Ako mi budućnost niјe u Monaku, prihvatiću to kao i svaku drugu odluku uprave kluba - zaključio јe Obradović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:05