Жељко Обрадовић / -Фото: АБА лига
12/03/2022 u 22:45 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обрадовић: Утакмица која може доста да одлучи

Партизан евентуалном побједом готово сигурно ће бити други

Партизан у главни град Црне Горе долази послије блиједе игре и убједљивог пораза од Лиеткабелиса. Након тог меча Обрадовић је био љут на своје изабранике, па се очекује да у "Морачи" буду далеко бољи.

-Дуел против искусног и изузетно квалитетног тима. Имамо утакмицу коjа доста тога може да одлучи. Мислим да су они у стању да одиграjу веома добро. Показали су то током цијеле сезоне, играли су веома добру утакмицу и против нас у Београду коjа jе била неизвјесна до саме завршнице. Очекуjе нас веома неизвесна утакмица - истакао jе Обрадовић.

Капитен Раде Загорац је уз Кевина Пантера једини био на висини задатка у Литванији. Пред меч у Подгорици, каже да је потребна храброст, одлучност и концентрација за тријумф.

-То jе утакмица коjа спада у своjеврсан дерби АБА лиге. Нећу да кажем да jе то ривалство попут оног коjе имамо са градским ривалом, Звездом али jе опет на неки начин врло живописно. Увијек су то квалитетне утакмице и увијек има шта да се види. Они су ове године као и до сада направили одличан тим са добрим тренером коjи игра добро. То jе утакмица коjа може много тога да нам донесе а исто тако и да нам одузме у случаjу да не будемо на нивоу на ком желимо да будемо. Одрадили смо два добра тренинга, мислим да смо одрадили добру припрему. Храброст, одлучност и концентрациjа ће бити потребни за побједу у Подгорици - поручио jе Загорац

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:14