Шеховић са саиграчима / - фото: АБА/Драгана Стјепановић
28/05/2021 u 12:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одлука о прваку АБА лиге пада од 20.30 сати

Кошаркаши Црвене звезде и Будућност ће у мајсторици финала плеј-офа у дворани „Александар Николић” у Београду ријешити коме ће припасти титула. Шеховић: Славиће онај ко буде концентрисанији. Лазић: Изађи на терен, дај максимум и освоји титулу

Кошаркаши Црвене звезде и Будућност ће у мајсторици финала плеј-офа у дворани „Александар Николић” у Београду, вечерас у 20.30 сати, ријешити коме ће припасти титула у АБА лиги.

У претходна четири меча серије су домаћини били сигурни, тако да актуелном прваку припада улога благог фаворита.

„Плави” ипак нису пошли у Београд са бијелом заставом.

У сваком мечу је разлика на крају била између једног и шест поена, што говори да су екипе изједначеног квалитета и да нас очекује још једна неизвјесна утакмица. Оба тима имају своје адуте. Пресудиће инспирација једног или два играча и што је најбитније – концентрација. Ко буде фокусиран искуљчиво на дешавања на паркету и не подлегне притиску славиће – рекао је Суад Шеховић.

Много се претходних дана причало о стварима ван терена, навијачима, притисцима.

Оно што могу да кажем је да смо прошли пут одлично дочекани у Београду. Није било ни у главном граду Србије ни код нас неких проблема. Понашање пар појединаца на трибинама нико не може исконтролисати. Између нас играча, као и чланова стручних штабова постоји узајамно поштовање. Ту је све у најбољем реду – рекао је Шеховић прије поласка за Београд.

Сви у редовима „плавих” су спремни да пруже максимум, осим Вилија Рида, чији наступ је под знаком питања.

Капитен Црвене звезде, Бранко Лазић, поручује да ће трофеј остати у Београду.

Нема шта пуно да се каже о мајсторици. Пета jе утакмица, последња у сериjи и одлучуjућа за трофеj. Очекуjем од цијеле екипе и свих људи да дамо своj максимум, изађемо на терен и добиjемо утакмицу – рекао је Лазић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:42