Кошаркаши Подгорице / - Фото: КК Подгорица
15/06/2022 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Окупили се кошаркаши Подгорице

Кошаркаши Подгорице, послиjе мини паузе, поново су од данас на окупу, саопштено jе из тог клуба

Тренер Небоjша Богавац, са своjим стручим штабом, окупио jе групу млађих играча, односно jуниора, међу коjима су били и првотимци из прошле сезоне Владан Калуђеровић, Марко Кљаjевић и Андреj Вулевић.

Богавац jе казао да jе стручни штаб одлучио да период од 15 дана приjе паузе да окупи углавном млађе играче коjи су се наметнули и добили позив за jуниорску репрезентациjу.

- Зато смо одлучили да буде и доста кошарке, али и мотивационих тренинга према тим млађим играчима, jер и они улазе у причу првог тима. Планирано jе да од 25.jуна до 1.jула имамо отворене дане, гдjе ће доћи одређени играчи из Црне Горе и региона да покушаjу да се наметну и кроз ту пробу можда видимо нешто што нама може бити интересантно - рекао jе Богавац за клупски саjт.

Средином августа крећу и званично припреме за наредну сезону, гдjе ће Подгорица, како jе наjављено из клуба, имати исту визиjу.

- Мање више биће то исте амбициjе, гдjе ћемо имати младу екипу у коjоj ће бити jедан или два играча из наших млађих селекциjа. Планирана jе пауза од 1. jула до 15.августа, када се надам да ћемо бити комплетни, односно да ћемо од првог дана припрема имати тим коjи треба да оправда циљеве, коjи буду зацртани. Током паузе очекуjу нас преговори, имамо одређена имена коjу нам интересантна, али остаjе да видимо шта ће бити. Свакако очекуjем четири – пет играча да ћемо потписати - рекао jе Богавац.

У стручном штабу Богавца су Драган Радовић, Владан Вуковић, Никола Булатовић, Немања Марковић и Стефан Лутовац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:43